Syklar for kreftsjuke born

Publisert 20.12.2019 15:05, oppdatert 20.12.2019 15:44 - Redaksjonen - tips@stottmedia.no

Skal sykle til Paris for kreftsjuke barn

3. juli legg Helse Førde sin drift- og serviceteknikar Eivind Standnes ut på ein sykkeltur utanom det vanlege. Saman med eit lag frå Bergen skal han sykle Oslo-Paris til inntekt for Barnekreftforeningen.

- Vi deltakarane dekker alle våre utgifter sjølv, slik at alle sponsorinntekter går uavkorta til Barnekreftforeningen, fortel Eivind Standnes. - Dei brukar pengane på å understøtte kreftforsking, for å utvikle medisinar og behandling for barn som har kreftsjukdom.

No jaktar han sponsorar, dei vil profilerast sterkt med logoar på sykkel og trøye under rittet, som har planlagt målgang i Paris like før Tour de France startar for fullt i sommar. 

 

Vi sykler for barn med kreft

Team Rynkeby er et nordisk veldedighetsprosjekt der hobbysyklister, kvinner og menn, i ulike aldre, forskjellige yrker og bakgrunn sykler fra Skandinavia til Paris for å samle inn penger til barnekreftsaken. Team Rynkeby Bergen er et av 9 sykkellag her i Norge og av totalt 57 sykkellag fra Danmark, Sverige, Finland, Island, Færøyene, Tyskland, Sveits og Norge. 

Team Rynkeby sine viktigste formål er å skaffe penger til kampen mot barnekreft. I Norge samler deltakerne inn til Barnekreftforeningen, som bruker størstedelen av de innsamlede midlene til å finansiere denne forskningen. Alle deltakerne på Team Rynkeby forplikter seg til å gjøre en aktiv innsats for å skaffe penger, og i 2019 donerte de norske lagene hele 12,7 MNOK til Barnekreftforeningen.

 

Hvert år får ca 200 norske barn og ungdommer kreft.

En av fem dør og mange av de som overlever får store senskader av behandlingen.
Barnekreft og voksenkreft er ikke det samme!

  

100 % GÅR TIL BARNEKREFTFORENINGEN

Alle sponsorbidrag til Team Rynkeby går uavkortet til Barnekreftforeningen. Deltakerne i Team Rynkeby dekker nemlig selv sine egne utgifter, men store deler av de tingene vi trenger underveis er gitt av Team Sponsorer.   

Du kan også finne informasjon om Team Rynkeby God Morgon på www.team-rynkeby.no og på Facebook (www.facebook.com/TeamRynkebyNorway).

Gje di støtte her: https://www.spleis.no/project/93835 eller via Vipps: 547573

Les også