Kuselofte og Postgirobygget gir deg årets sommerlåt

Publisert 25.05.2020 11:05, oppdatert 25.05.2020 11:07 - Bysidene - tips@stottmedia.no

Kuselofte og Postgirobygget gir deg årets sommerlåt

«Vi Tar Det Igjen Neste År»!, blir trolig en av sommerens landeplager. Lukk ørene om du ikke er fan av Postgirobygget.

  

Kuselofte gir deg soundtracket til Sommer’n 2020, «Vi Tar Det Igjen Neste År». Med seg på laget har de gudfedrene av norske sommerlåter, også kjent som Postgirobygget. 

Kuselofte sier følgende om låta: «Vi satt oss ned for å skrive en sommerlåt om alt chill man gjør på sommeren, så kom vi på at vi ikke skal noe av det vi vanligvis skal. Så da skrev vi en sang om alt vi ikke skal istedenfor. At Postgirobygget ville bidra, toppet det hele.»

Bak navnet Kuselofte finner du de norske guttene Terje T. Kristensen og Emil A. Hals. Navnet Kuselofte kommer fra ordet «Lusekofte», som er en strikket ulljakke, og er av mange sett på som et symbol på det «typisk norske». Kuselofte har eksistert siden 2015, men ble en duo først i 2017 da de ga ut sin første låt sammen. To år senere har duoen over 100 millioner streams på Spotify og økende popularitet først og fremst i Skandinavia, men også utover i Europa i land som Tyskland og Finland.

Med sanger som «Om Sverige Vinner VM (feat. B3nte)» og «Dominanten 2018» har guttene noen av de høyeste streamingtallene blant artister med norsk lyrikk. Den enorme veksten i Skandinavia har i 2019 gitt Kuselofte muligheten til å booke og selge ut shows på tvers av Sverige, hvor tilbakemeldingene har vært utelukkende positive.

Det blir ingen sommer uten hele Norges Postgirobygget. Rockebandet som består av Arne Hurlen, Per Sarin Madsen, Nicolai HauanDaniel Hovik og Nils Petter Time har hatt stor suksess siden 1990-tallet. De har tronet ukesvis på VG-lista, solgt ut uttalige show, turnert  land og strand rundt og gitt ut en haug med låter som de hele Norge holder kjært. De siste årene har bandet vært særdeles populære som headlinere på store norske festivaler, i 2018 gjorde de en gjesteopptreden på Palmesus i Kristiansand og i 2019 spilte de på Stavernfestivalen, OBOS/Festningen, Jugendfest og Idyllfestivalen mfl.

Les også